Precis som 2019 fick DAF XF utmärkelsen ”Fleet Truck of the Year” vid Motor Transport Awards.

DAF XF har utsetts till ”Fleet Truck of the Year”

För andra året i rad har DAF XF utsetts till ”Fleet Truck of the Year” vid prestigefyllda Motor Transport Awards. Utmärkelsen är den tredje vinsten på fem år för XF-serien. Det är nittonde gången DAF vinner utmärkelsen sedan den introducerades vid de första Motor Transport Awards 1986.

Juryn för ”Fleet Truck of the Year” består av inflytelserika åkare, vilket gör utmärkelsen till en av de viktigaste utmärkelserna inom den brittiska transportsektorn. DAF XF lovordades för sin ”utmärkta valuta för pengarna, de bästa reservsystemen och den goda förarkomforten”. Dessutom lyfte man fram DAF XF:s utmärkta bränsleprestanda, den goda tillgången till reservdelar och de låga underhållskostnaderna.

Utmärkelsen är ett ytterligare bevis på att XF är den lastbil för tunga transporter som många ledande åkare föredrar, säger man på DAF Trucks. Förarna uppskattar komforten i hytten och en utmärkt säng tillsammans med bra körställning och gott om utrymme.

Richard Zink, marknadsföringschef och styrelseledamot på DAF Trucks, är förstås mycket glad och håller inte igen när han kommenterar utmärkelsen utifrån deras perspektiv.
– Utmärkelsen understryker vad vi redan visste – att vår XF är det bästa svaret för alla åkare som vill ha den bästa lastbilen för långa distanser och tunga transporter. Vårt flaggskepp uppfyller alla krav för alla slags företag – tillförlitlighet, effektivitet, förarkomfort, med stöd av det största och bästa återförsäljarnätet och den största och bästa eftermarknadsservicen i lastbilsbranschen, säger han.


Om artikeln

Publicerad: 2020-10-15 13:16
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Fleet Truck Of The Year Motor Transport