Åsa Sterling är ny Divisionschef för Tunga Fordon och ser fram emot att få erbjuda kunderna inom Tunga Fordon ännu spetsigare produktutbud.

Würth gör Tunga Fordon till egen division

Würth Svenska AB satsar stort på kunderna inom Tunga Fordon och delar upp den befintliga divisionen Fordon till två divisioner, Fordon och Tunga Fordon. Inom detta kundsegment finns kunder inom åkerier, verkstäder och skogs- och lantbruk.

Åsa Sterling är ny Divisionschef Tunga Fordon och berättar om satsningen.
-Tunga Fordon har länge funnits med i Würths erbjudande och efterfrågan från kunderna har varit så pass stor så att vi nu tar steget och satsar på att Tunga Fordon blir en helt egen division, säger hon.

Genom att göra en egen division inom Tunga Fordon, ökar möjligheten att ta fram ett anpassat sortiment till kundgrupperna och att skräddarsy tjänster och service som passar målgruppen.

Åsa Sterling igen.
– Vi har haft stor efterfrågan från kunderna kring rätt typ av produkter och tjänster. Genom att Tunga Fordon blir en egen division, kan vi tillgodose dessa på ett bra sätt. Det känns jättekul att kunna erbjuda våra befintliga kunder detta och förhoppningen är ju även såklart att nya kunder ska hitta oss genom denna satsning. Vi är glada att vi kommer att kunna erbjuda ett ännu bättre och spetsigare utbud, säger hon.

Bland de tjänster och produkter som passar målgruppen finns bland annat Würths koncept inom Tvätt och rekond. Det innehåller ett brett utbud högkvalitativa produkter som effektiviserar arbetet. Würth är starka inom detta område och många fordonsverkstäder är flitiga användare av produkterna.

Framöver kommer fokus att ligga på att spetsa till produkter och tjänster som kunderna och marknaden efterfrågar. Det finns ett stort kunnande och expertis inom Würths säljkår med många års erfarenhet som kommer att skräddarsy tjänster och ta fram produkter till målgruppen. Stort fokus kommer också att ligga på att vidareutbilda säljkåren så att alla har rätt kompetens när de är ute och möter kunderna.

Inom Würth-koncernen finns även lång erfarenhet och specialistkunskap när det kommer till specialverktyg som används inom Tunga fordons-sidan. Det är också ett område som Würth Svenska kommer att satsa mycket på och utveckla den närmaste tiden.

HBA Fordonsteknik AB

Om artikeln

Publicerad: 2020-08-25 14:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Bilvårdsprodukter Lastbilsprodukter Rekond Tunga fordon Tvätt Würth