Proffs förtydligar om vegetarisk korvmeny

Proffs skrev nyligen om att Circle K:s korvmenyer får vegetariska alternativ. Rubriken gjorde att ett antal läsare missförstod eller tyckte texten gav dubbla budskap om huruvida de vanliga menyerna skulle vara kvar eller inte.

Vi utgick från ett pressmeddelande från företaget, såväl text som rubrik, men kan så här i efterhand självklart se att det fanns utrymme för missförstånd. För att alla läsare ska förstå textens budskap, kontaktade vi Circle K för ett förtydligande uttalande.

Circle K bekräftar att alla deras korvmenyer med kött givetvis också finns kvar.
– Vi har valt att kunna ge kunden möjlighet att välja på både kött och vegetariskt bland våra populära menyer. För alla dem som gillar våra korvmenyer med kött kommer ingen ändring att ske. Dessa korvar finns kvar på alla våra Circle K-stationer, hälsar kommunikationschef Maria Philipsson, Circle K.

VBG onspot

Om artikeln

Publicerad: 2020-08-13 10:36
Kategori: Nyheter
Taggar: Circle K Korvmeny Vegetarisk Meny