DAF Trucks introducerar en unik version av den prisade XF: Unity Edition.

DAF introducerar XF Unity Edition

Över hela Europa introducerar DAF Trucks en unik version av den prisade XF: Unity Edition. Denna version har en rik specifikation för att maximalt behaga förare och medför lägsta driftskostnader för operatören på samma gång, tack vare det vanliga 36 månaders reparations- och underhållskontraktet.

DAF Trucks pressmeddelande ger vid handen att de är verkligt nöjda med att kunna presentera Unity Edition. De beskriver den som ”en extraordinär lastbil med en enastående prestanda i en utmanande tid”.

Specialbilen finns som Space Cab och Super Space Cab. Den drivs av en PACCAR MX-13-motor som levererar 480 hk (355 kW) och finns både som dragbil och i en rad andra konfigurationer.

XF Unity Edition kännetecknas av ett landsspecifikt utseende. Med nationella färger flätade genom gallret och draperade över Brilliant White-hytten och speglar, råder det ingen tvekan om var hemmabasen för denna lastbil är.

Enligt DAF Trucks, är XF den perfekta platsen för varje förare att arbeta, bo och sova på. Specifikationen för Unity Edition varierar beroende på marknad och inkluderar i alla fall Luxury Air-förarsätet, den 15 centimeter djupa Xtra Comfort sängmadrassen, det största klimatsystemet, DAFs stora kylskåp och navigationsradiosystemet med 6 högtalare som standard .

För maximal körkomfort är denna XF Unity Edition också utrustad med bland annat ¨Predictive Cruise Control¨ och MX Engine Brake.

Ett 3 års Care plus underhållsavtal ingår för maximal drifttid och enkelhet. För föraren kommer XF Unity Edition med en PACCAR Parts-kupong för att få ett urval av önskvärda och praktiska varor.

DAF XF Unity Edition finns tillgänglig hos DAF-återförsäljare i ett antal europeiska länder. Specifikationerna varierar per marknad.

Om artikeln

Publicerad: 2020-06-22 13:00
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Trucks DAF XF Unity Edition