DAF Trucks

Listar alla artiklar taggade med: DAF Trucks

DAF lanserar laddningsstationer för elfordon

DAF Trucks lanserar ett fullständigt sortiment med avancerade lösningar för laddning av batterierna i lastbilarna LF Electric och CF Electric samt andra kommersiella elfordon, inklusive skåpbilar.
Budi 2021

DAF Connect-appen för bättre bränsleeffektivitet

DAF Trucks lanserar nu en app som kan optimera förarens körbeteende med hjälp mobiltelefonen för att förbättra bränsleeffektiviteten och därmed minska koldioxidutsläppen. Med appen DAF Connect kan planerare, vagnparksägare och förare dela reseinformation med varandra och lagra den centralt.
Prenumeration 2020-09

DAF introducerar XF Unity Edition

Över hela Europa introducerar DAF Trucks en unik version av den prisade XF: Unity Edition. Denna version har en rik specifikation för att maximalt behaga förare och medför lägsta driftskostnader för operatören på samma gång, tack vare det vanliga 36 månaders reparations- och underhållskontraktet.
Prenumeration 2020-09

Nederländska Renewi beställer ytterligare 200 DAF

Det ledande avfallsåtervinningsföretaget Renewi tog nyligen emot de första fordonen i en serie med 200 DAF-lastbilar för användning i Beneluxregionen. Renewi är ett internationellt avfallsåtervinningsföretag som strävar efter att minimera miljöpåverkan från sin verksamhet genom att uppgradera sin maskinpark.
Budi 2021

​Den första DAF-lastbilen lämnar produktionslinjen igen

DAF-fabrikerna i nederländska Eindhoven, belgiska Westerlo och Leyland i Storbritannien, har framgångsrikt startat om sin verksamhet. Under de senaste fyra veckorna har fabrikerna infört nya hygien- och sociala distansåtgärder.
Daf

LEYLAND producerar den 10 000:e DAF-lastbilen med kaross från fabrik

LEYLAND Trucks har tillverkat sin 10 000:e PACCAR-kaross från fabrik byggd på en särskild produktionslinje vid den brittiska produktionsanläggningen. Detta ses som en viktig milstolpe för det interna karossprogrammet för design, tillverkning och installation av premiumbox-, Aerobody- och gardinkapellkarosser.
VBG onspot

DAF inleder fälttest av CF Hybrid-lastbilar

DAF Trucks har inlett fälttest av CF Hybrid-lastbilar med målet att få erfarenhet av daglig användning. Den nederländska transportoperatören Peter Appel, använder nu två av de innovativa lastbilarna till att leverera till stormarknader i hjärtat av Nederländerna. DAF CF Hybrid-lastbilar är 100 procent elektriska i stadsmiljöer och använder ren dieselteknik utanför städer.
VBG onspot

Den 250 000:e Super Space Cab-hytten

Det firar DAF med en specialutgåva

DAF Trucks introducerar XF Super Space Cab Celebration Edition när de firar tillverkningen av den 250 000:e DAF XF-lastbilen med Super Space Cab-hytt. Specialutgåvan är lyxig och har specialdekaler samt är den största och bekvämaste hytten på marknaden. Den har en lyxigt inredd interiör, bland annat med ett konjaksfärgat läderpaket som standard.
Hultsteins

15 procents lägre bränsleförbrukning med en nästan ny DAF-lastbil

DAF forsätter att sticka ut hakan samt utmana och säger nu att om du köper en begagnad DAF-lastbil, kan du spara 15 procent bränsle, kanske mer. ”De är otroligt tillförlitliga och vi uppnår besparingar i verksamheten på upp till 15 procent av bränslekostnaderna jämfört med Euro 5-lastbilar”, säger Carlos Liste, ägare till Maquisapa Logistics i Santa Comba i Spanien.
Budi 2021

DAF Trucks planerar supermodernt distributionscentra

DAF har planer för ett nytt "state-of-the-art" PACCAR reservdelsdistributionscenter (PDC) i Eindhoven, Nederländerna. 30 miljoner euro kommer att investeras i projektet.

VBG onspot