Roy Strandh, Ohlssons AB, kör för Pantamera i Skåne. Nu blir det mer pant att hämta i Sverige.

Ohlssons vinner Pantamera-uppdrag i Stockholm/Mälardalen

Med start 2021 kommer Ohlssons ta över insamlingen av pantburkar och PET-flaskor i Stockholm och Mälardalen, på uppdrag av Pantamera (Returpack AB). Ohlssons kör idag panten i Skåne, Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Ronny Thelin, KAM på Ohlssons.
– Att panta burkar och flaskor bidrar till mer återvinning och mindre nedskräpning. Det sparar energi och minskar koldioxidutsläppen. Vi är glada över att ha fått ytterligare ett område på uppdrag av Pantamera där vi kan vara med och bidra till en mer hållbar värld, säger han.

Uppdraget kommer att omfatta åtta nya insamlingsbilar.

Om artikeln

Publicerad: 2020-04-02 13:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Återvinning Ohlssons Pantamera