Glada, hållbara, "gubbar" från vänster Hans Gribbling, Arenachef på Laröds IP, Kjellåke Fyrgård, VD på Ohlssons och Mattias Hallberg, kommersiellt ansvarig på HIK.

Ohlssons blir hållbar partner till Hittarps IK

Ohlssons går under 2020 in som den hållbara partnern i Hittarps IK. Miljön är viktig och man börjar med en riktigt bra städdag tillsammans.

Kjellåke Fyrgård, VD på Ohlssons.
– Vi är glada över möjligheten att bli en del av Hittarps IK. Det är en fantastisk klubb som ger ungdomar chansen att utvecklas och vi på Ohlssons tror på ett långt och hållbart samarbete, säger han.

Ohlssons kommer under året att synas i olika sammanhang i Hittarps IK, till exempel på den årliga städdagen.

Mattias Hallberg, Hittarps IK.
– Miljön är en otroligt aktuell fråga för Hittarps IK och att skapa en hållbar, klimatanpassad omgivning runt Laröds IP är ett av klubbens fokusområden framöver. Tillsammans med Ohlssons expertkunskaper inom just hållbarhet kan vi skapa en mer miljövänlig idrottsplats och samtidigt öka det hållbara engagemanget hos klubbens medlemmar och besökare. Vi inleder med att anordna en riktigt bra städdag tillsammans, säger han.

Hittarps IK är en lokalt förankrad idrottsklubb med ett stort socialt ansvar som sedan kombineras med tydliga sportsliga mål. Klubben är en av Skånes största och har ca 1500 medlemmar. Verksamheten utgörs idag av fyra sektioner; fotboll, gymnastik, boule och tennis. För HIK är det självklart att alla som vill vara en del av klubben ska ges den möjligheten. Visionen är således lika enkel som självklar: ”Så många som möjligt – så länge som möjligt!”

Om artikeln

Publicerad: 2020-02-24 15:01
Kategori: Nyheter
Taggar: Hittarps IK Idrott Miljö Ohlssons Städning