Stig Persson till vänster har genom åren ofta synts och hörts som bisittare till den kände radiorösten Thomas Hydén under de webbaserade sändningarna. Foto: Mikael Forslund, arkiv

Trucknet Radio tystnar till nyår

"Inte fått det gensvar som behövs"

Trucknet Radio har funnits i etern i över 10 år och har gjort sig känd inom transportbranschen med besök på mässor, utställningar, företagsevent och andra evenemang. Den 31/12 släcks stationen ned.

I ett pressmeddelande tackar Thomas Hydén för tiden som varit.
– Vi vill tacka alla lyssnare och företag för dessa otroligt roliga år tillsamman där vi arbetat med frågor som rör dem som jobbar på vägarna och lastbilsbranschen i stort och att vi har bidragit till kampen för en åkeribransch som arbetar på lika villkor, säger han.

Han tar upp all de många, trevliga och givande samarbeten de haft med exempelvis Svenska Transportarbetareförbundet, Sveriges Åkeriföretag, Volvo, Scania, Mercedes, MAN och DAF.
– Andra highlights är Elmia Lastbil, Lastbilsträffen i Ramsele, Arctic Truck Show Gällivare, Trucks in Dalarna. Listan kan göras mycket lång, säger han.


Trucknet Radio kommer att
fortsätta med programmen som vanligt fram till årsskiftet, så Truckstop, Country Saloon och Efter Jobbet kan avlyssnas som vanligt fram till dess. Dessutom arrangeras Christmas Convoy för 3:e året i rad den 13 december på Örebro Truckstop.

Vad är det som har lett till att ni lägger ner, frågar vi Thomas Hydén?
– Vi har inte fått det gensvar som behövs för att driva och utveckla verksamheten, är det enkla svaret han ger oss.

Vad händer med nästa års Hästkraftens Dag?
– Den var redan i år halvt om halvt självgående, men riktigt hur det kommer att bli där, vet jag inte, men hoppas ju att det ska fortsätta, avrundar Thomas Hydén.

Thomas Hydén går nu vidare och kommer med all säkerhet att dyka upp igen i ett eller annat sammanhang i etern.

Om artikeln

Publicerad: 2019-09-18 15:16
Kategori: Nyheter
Taggar: Företagsnyheter örebro Radioprogram Trucknet Radio