Kom och lyssna på ett intressant seminarium.

Hur löser vi chaufförsbristen?

Seminarium på Skåne Truck Show

Skåne Truck Show äger rum 13-14 september och i samarbete med Nordic Truckcenter, anordnas ett seminarium om chaufförsbristen. Inbjudna talare ska tala om det och om föraryrket idag, imorgon och i framtiden.

Under Skåne Truck Show som går av stapeln den 13-14 september, kan du besöka DAF:s monter och du bjuds även in att delta i ett seminarium tillsammans med bland andra Sveriges Åkeriföretag, Mattias Nilsson, vd på Nordic Truckcenter Group och Lars Johansson från TYA som kommer att diskutera en av branschens största utmaningar – chaufförsbristen.

Seminariet hålls i Ljungbyhed på Skåne Truck Show på Thulinvägen 23 bakom cafeterian, lördagen den 14 september klockan 11.00-11.45. Ingen föranmälan behövs.

Mer information finner du här och även här.


Om artikeln

Publicerad: 2019-09-11 11:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Chaufförsbrist DAF Nordic Truckcenter Skåne Truck Show Sveriges Åkeriföretag TYA