Creative Commons

Iveco lanserar en ny Iveco S-Way

En långfärdsbil med föraren i centrum

Idag presenterade Iveco sin nya Iveco S-Way på Ifemas utställningscenter i Madrid, Spanien. Modellen beskrivs som Ivecos nya flaggskepp bland de tunga modellerna.

Hubertus Mühlhäuser, CNH Industrial CEO.
– Detta nya flaggskepp bland de tunga lastbilarna är inte bara en landvinning för varumärket Iveco, säger han. Den är också en viktig milstolpe för koncernen som helhet.

I samband med denna lansering, presenterar Iveco sitt nya modellprogram av tunga lastbilar, Iveco Way, som markerar ett ny inriktning mot att ge kunderna en integrerad, ekonomisk och miljömässigt hållbar transportlösning där tjänsterna i anknytning till produkten blir viktigare än själva produkten.

Gerrit Marx, President Commercial and Specialty Vehicles.
– Vi vill bli den enklaste lastbilstillverkaren att samarbeta med för våra underleverantörer och vi skräddarsyr fordonen runt chaufförens vardag vilket handlar om mer än vilken rutt föraren kör, säge han.

Han tillägger att hållbarhet innebär även ett ansvar för dem och att det arbetet är viktigt för samhället.
– Det är inspirerande och roligt och går långt utöver att pynta fordonen med lite extra läder och trä här och där, säger han.

Konkurrensen mellan tillverkarna är hård och kraven höga. Det är mer än en produkt. Det är en affärsmodell som täcker hela livscykeln för fordonet och hjälper Iveco-kunderna att uppfylla sina kunders krav, står det i pressmeddelandet.

Om artikeln

Publicerad: 2019-07-03 11:17
Kategori: Nyheter
Taggar: CNH Dragbil Ifema Iveco Iveco S-Way