Scania öppnar första luckan i sin julkalender

Inte endast barn ser fram emot att riva upp luckorna i sin julkalender. Även vuxna kan känna behovet av att räkna ner dagarna till dopparedagen. Detta har Scania anammat och på Facebook finns nu möjligheten att vinna ”Scania-stylade” produkter varje dag fram tills tomten knackar på dörren.

Julen står för dörren och det firar Scania med 24 kalenderluckor med ”profilerade vinster”. Varje dag kommer en ny klurig fråga där du har chansen att vinna allt från modellbilar till leksaker, skärp, påslakan, plånbok och mycket mer från Scanias nya Truck Gear Collection.

På Scania Sveriges Facebooksida pågår tävlingen just nu för fullt. Vi kan avslöja att under den första luckan gömmer sig ett V8-bälte. Dagens tävling pågår fram till midnatt. Därefter presenteras en ny vinst.


Om artikeln

Publicerad: 2018-12-01 12:34
Kategori: Nyheter
Taggar: Julkalender Scania Tävlingar