Nyheter, debatter, ”mingel”. I nästa nummer av Proffs kan du läsa massor om vad som hände på Elmia Lastbil. Foto: Kent Jonsson Nyheter, debatter, ”mingel”. I nästa nummer av Proffs kan du läsa massor om vad som hände på Elmia Lastbil. Foto: Kent Jonsson

Proffs WEBB-TV

Kolla in vad som hände på Elmia Lastbil!

I nästa nummer av Proffs skriver vi massor om det som hände på Elmia Lastbil. Nyheter, debatter, ”mingel”. Här bjuder vi på några tv-inslag som ett ”smakprov” på lite av det du kan läsa om i årets nionde utgåva av Proffs.

För några veckor sedan bjöds branschen för nittonde gången på lastbilsmässa på Elmia. Proffs fanns så klart på plats och i nästa nummer, som kommer ut den 28 september, får du 40 fullmatade sidor som till stor del handlar om mässan.

Bland annat det här kan du läsa om:

Världsnyheten som håller koll på däckstrycket

 

”Cykelkran” och kranspetskörning hos Hinz

 

Fossilfri kyla från Hultsteins

 

25 nya ”smarta” funktioner i JOAB:s EcoDrive-modeller

 

Snabbare mätning med andra generationen i-track

 

Eldrivna stödben från JOST

 

Knappen som skapar surf-fri zon i hytten

 

Smart lyft med många användningsområden


Webb-TV-redaktör:
Göran Rosengren

Om artikeln

Publicerad: 2018-09-11 15:28
Kategori: Okategoriserade
Taggar: Bevola Elmia Lastbil 2018 Hinz Hultsteins Joab Jost Länsförsäkringar Micrologistic Webb-TV