Joab

Listar alla artiklar taggade med: Joab

JOAB lanserar nytt fastflak

JOAB satsar vidare i segmentet fastflak och lanserar ett nytt fastflak för kranar upp till 70 tonmeter.
Wabco

Stark efterfrågan får JOAB att satsa på fullserviceanläggning i Malmö

Det 55 år gamla familjeföretaget JOAB, öppnar en serviceverkstad i Malmö i början av nästa år. Det är den stora omsättningsökningen och kundernas önskemål som ligger bakom företagets beslut att etablera sig i den skånska staden.
Hultsteins

Nu drar JOAB igång produktionen av L27 EcoDrive

JOAB:s Ecodrive Lastväxlare lanserades på Elmia 2018. Nu har serietillverkningen startat och först ut i serien är L27 som gick in i serieproduktion under vecka 12. De andra modellerna kommer att börja serietillverkas löpande under året.
Wabco

JOAB köper finska Prolift

JOAB Gruppen har den 18 februari via JOAB Finland Oy tecknat avtal om att förvärva verksamheten i Prolift Oy med tillträde 1 april 2019.
Gelins KGK

Renova utvecklar bränslecellsdriven sopbil

Renova, Powercell Sweden AB, Scania och JOAB har inlett en gemensam utveckling av en elektrifierad sopbil. Både framdrivning, lastning och komprimering av soporna sker med hjälp av el som produceras av bränsleceller.
VBG onspot

Proffs WEBB-TV

Kolla in vad som hände på Elmia Lastbil!

I nästa nummer av Proffs skriver vi massor om det som hände på Elmia Lastbil. Nyheter, debatter, ”mingel”. Här bjuder vi på några tv-inslag som ett ”smakprov” på lite av det du kan läsa om i årets nionde utgåva av Proffs.
Daf

Proffs WEBB-TV

Fullmatat Elmianummer på väg

I nästa nummer av Proffs skriver vi massor om det som hände på Elmia Lastbil. Nyheter, debatter, ”mingel”. Här bjuder vi på några tv-inslag som ett ”smakprov” på lite av det du kan läsa om i årets nionde utgåva av Proffs.
Hultsteins

JOAB levererar rekordmånga sopbilar

JOAB har tillsammans med Rich Steen AS, levererat närmare 50 sopbilsaggregat till Veireno i Oslo. Bilarna kommer samla in hushållsavfall i hela Oslo som entreprenören Veireno fått kontrakt på. 

Gelins KGK

Omsättningsrekord för påbyggare

JOAB investerar 50 miljoner i ny monteringshall

Påbyggarföretaget Joab går starkt och sätter omsättningsrekord till över en halv miljard i år. Man behöver därför öka kapaciteten och gör nu sin största satsning någonsin och investerar 50 miljoner i utökad monteringskapacitet.

JOAB ger aktivt stöd till Här stannar Sverige

Med gedigen åkerierfarenhet, 90 lastbilar och 125 anställda, har C-R Johanssons Åkeri i Varberg kvalificerat sig för att köra samtliga transporter för påbyggaren JOAB, på rutten Danmark-Sverige.
- För oss känns det viktigt med samarbetspartners som jobbar med schysta villkor, säger Peter Olsson, vd på JOAB och tillägger att man genom att vara noggrann med valet av transportör också vill markera sitt stöd till "Här stannar Sverige".

Wabco