Best Transport kommer att växa mer, säger vd Niklas Knight.Fotograf: Best Transport

Uppstickare utmanar i budbranschen

Vi jobbar aktivt med att utmana konkurrenterna

Sedan 1976 har Best Transport med säte i Årsta, erbjudit små och stora företag smidiga transportlösningar. De vill bli den ledande aktören på snabba transporter i Norden och utmanar nu konkurrenterna i södra och mellersta Sverige med budtjänsten Best Paket.

Tjänsten har funnits i Stockholm sedan 2012 och blivit uppskattad av kunderna säger Niklas Knight, vd på Best Transport.
– I april startade vi upp i regionerna Göteborg och Malmö, säger han.

Knight säger att det finns en stor efterfrågan på prisvärda alternativ med stora geografiska täckningsområden samt korta leveranstider.
– Med Best Paket kan vi erbjuda det vilket inkluderar generöst tilltagna volymmått, säger han.
Tjänsten är en samma dag-leverans där paket hämtas och lämnas mellan klockan 08.00 och 17.00.

Han säger vidare att de befinner sig i en expansionsfas där de jobbar aktivt för att utmana branschen med marknadsledande lösningar och konkurrenskraftiga priser och tillägger att samtliga deras transporter till 100 procent är klimatkompenserade.

Era konkurrenskraftiga priser ligger på mellan 60 och 70 kronor. Betyder det att ni kommer att använda utländska fordon och utländska förare från bemanningsföretag?
– Nej, de samarbetspartners vi använder är svenskregistrerade företag, säger han. Samma företag som används av andra stora aktörer på marknaden.
Förutom att svenska lagar och regler ska följas, ställer de även egna, specifika krav på sina samarbetspartners, säger han.

Nu vill de bli ännu större och ser fram emot att växa i både Malmö och Göteborg, sammanfattar Niklas Knight.

Best Transport lanserar även en ny förarutbildning, Best Academy, med syfte att hjälpa åkerier anslutna till Best Transport att locka till sig, utveckla och behålla chaufförer. Det är en tvådagarsutbildning för yrkesförare.

 

Om artikeln

Publicerad: 2018-04-23 12:08
Kategori: Nyheter
Taggar: Best Transport Budtjänst Göteborg Konkurrenskraftiga Malmö Niklas Knight Paket