I lastbilen som stod parkerad vid Transportcentret på Cargovej i Nørre Alslev, fann polisen under måndagen en död person.Fotograf: Google I lastbilen som stod parkerad vid Transportcentret på Cargovej i Nørre Alslev, fann polisen under måndagen en död person.Fotograf: Google

Chaufför funnen död i Danmark

Polisen: ?En olycklig händelse?

Polisen på Sydsjälland i Danmark fick igår in en anmälan om att det eventuellt kunde ligga en död person i en lastbil i Nørre Alslev. En patrull skickas till platsen och kan snart konstatera att misstankarna stämde.

Klockan 10.14 på måndagen kommer ett samtal in till polisen på Sydsjälland och Lolland-Falster. Anmälan gäller misstanke om en död person i en utländsk lastbil.

Lastbilen stod parkerad vid Transportcentret på Cargovej i Nørre Alslev och polisen konstaterar att det mycket riktigt handlar om en död person i fordonet.

Den danska polisen berättar i ett pressmeddelande att man inte misstänker brott. Istället förklarar man dödsfallet med att ”det handlar om olycklig händelse”.

Den döde är ännu inte identifierad men polisen förmodar att det rör sig om lastbilens chaufför. Fler upplysningar än så, kan polisen inte ge i nuläget.

Om artikeln

Publicerad: 2017-11-14 07:54
Kategori: Nyheter
Taggar: Chaufför Danmark Dödsfall olyckor