Årets årsmöte lockade rekordmånga medlemmar som alla levde upp till ett av klubbens motto ? vi ska ha kul.

FH16-klubbens årsmöte lockade rekordmånga

FH16-klubbens jubileumsår har också varit rekordåret. Och årsmötet lockade rekordmånga. Inte mindre än 150 medlemmar fanns på plats på mötet i Göteborg den 6 november.

– Det ökade intresset för klubben från medlemmar och företag visar att det finns ett mervärde med ett medlemskap, säger FH16-klubbens omvalde ordförande Boije Ovebrink.
– Det har varit ett helt fantastiskt år på alla sätt, det tar nog ett tag innan jag hinner smälta allt. Vår tioårsfest på Mittiamässan och vår manifestation på Trucking Festival är självklart två av höjdpunkterna. Men det är en massa annat roligt som hänt också, fortsätter Boije.

De 150 deltagarna bjöds på ett späckat program på Volvo Demo Center i Göteborg. Och det var en nöjd ordförande som kunde summera verksamhetsåret 2014/2015:
– De senaste åren har vi jobbat hårt på att föryngra klubben. Och det arbetet har gett resultat. Nu har vi 41 medlemmar som är födda 1980 eller senare, berättar Boije.

Vid årsmötet omvaldes styrelsen i FH16-klubben enligt följande:

  • Ordförande: Boije Ovebrink.
  • Styrelseledamöter (omval 2015-2017): Inge Hellgren, Jan Christer Nilsson, Berth Johansson, Ann-Marie Troedsson och Ulf Jacobsson.
  • Ledamöter med ett år kvar i styrelsen: Magnus Enochsson, Lars Ekstrand, Thomas Ekstrand och Joakim Lindqvist.
  • Volvos representant i styrelsen: Marcus Olsson 2015-2017 och adjungerad sekreterare Majken Ovebrink.

Vid årsmötet beslutade också att höja medlemsavgiften med hundra kronor till 600 kronor i medlemsavgift för första året och 1 100 kronor för klubbpaketet.
De följande åren är medlemsavgiften 600 kronor.

Som avslutning på årsmötet höll Volvos Roger Alm, ansvarig för försäljning i Europa, och Ricard Fritz, ansvarig för allt runt tekniken inom Volvo-koncernen, intressanta tal och poängterade att klubbens medlemmar är goda Volvo-ambassadörer. Under eftermiddagens fika dök också Volvo AB:s nytillträdde vd, Martin Lundstedt, upp och höll ett anförande. 

Som tack för sin medverkan på årsmötet fick Martin Lundstedt ett klubb-bälte och han frågade också om han fick bli medlem i klubben. Det ordnade Boije Ovebrink snabbt och nu är Martin Lundstedt medlem 562 i FH16-klubben.

Om artikeln

Publicerad: 2015-11-10 16:54
Kategori: Nyheter
Taggar: Boije Ovebrink FH16-klubben Martin Lundstedt Swedish Volvo FH16 Club Volvo Demo Center