Fotograf: SCS Software

Lastbilssimulator – snart med svenska vägar

Företaget SCS Software har tagit fram simulatorspelet "Euro Truck Simulator 2", där du kan prova på att köra lastbil ute i Europa. Inom kort kommer ett tillägg i spelet, som låter dig köra även i Skandinavien.

Simulatorspelet ”Euro Truck Simulator 2” går ut på att köra lastbil på de europeiska vägarna. Inom kort kommer man även att kunna installera ett tillägg med skandinaviska vägar. I sin förhandsinformation valde SCS Software att visa en snutt där man kan se Kalmar slott.

– Vi har redan fått feedback från fans som bor i Kalmar. De kritiserade asfaltens kvalitet på bilderna, och tyckte att den såg för ny ut. Vi kommer troligen att göra den äldre och mer sliten innan vi släpper Skandinavien-tillägget till spelet berättar Pavel Sebor som är vd för SCS Software, för Sveriges Radio P4 Kalmar.

Lyssna på inslaget i P4 Kalmar:

Om artikeln

Publicerad: 2015-01-12 13:28
Kategori: Nyheter
Taggar: Euro Truck Simulator 2 Nöje P4 Kalmar Simulatorspel Spel