Anne-Lie blir Akkafrakts nya ordförande

Vid en extrastämma i onsdags utsågs Anne-Lie Lind till ny styrelseordförande i Malmöbaserade Akkafrakt.

Anne-Lie Lind har bakgrund från olika ledande befattningar inom SKF, Volvo och Tetra Pak och en gedigen kunskap inom logistik- och transportverksamhet. Sedan våren 2011 är Anne-Lie Business Unit Director på SKF Logistics Services. I sin roll som Director ansvarar Anne-Lie för 1 600 medarbetare globalt och en omsättning på 3,2 miljarder SEK.
– Jag vill vara med och utveckla AkkaFRAKT vidare. Det är en förening som funnits länge med många engagerade delägare. Jag ser möjligheter till fortsatt god tillväxt, säger Anne-Lie Lind, AkkaFRAKTs nya styrelseordförande.

Anne-Lies erfarenheter av att driva företag i olika faser ser Akkafrakt som ett välkommet tillskott i styrelsearbetet. ”Med egenskaper som analytisk, resultatorienterad och att driva affärsutveckling med kunden i fokus var Anne-Lie det självklara valet efter en noggrann urvalsprocess”, skriver man i ett pressmeddelande.

Om artikeln

Publicerad: 2014-08-29 14:42
Kategori: Nyheter
Taggar: Akkafrakt Företagsnyheter Personal