Fotograf: Navistar

Volkswagengruppen vill erövra Amerika

I förra veckan antydde Fiat att man gärna vill ta sig in på den nordamerikanska marknaden. Nu spekuleras det i att Volkswagengruppen har samma strategi. Det sistnämnda enligt en artikel i Financial Times Deutschland.

Enligt tidningen är det Navistar som Volkswagengruppen har siktat in sig på och som man vill köpa in sig i. Navistar har åkt rutschkana på den amerikanska börsen på senare tid.
Volkswagen vill inte kommentera uppgifterna.

Navistar å sin sida, pratar inte heller gärna om VW, på deras hemsida står istället att läsa om företagets planer tillsammans med den kinesiska lastbilstillverkaren JAC, som många kan tänkas förknippa med dåliga Scania-kopior.

Om artikeln

Publicerad: 2012-06-11 17:41
Kategori: Nyheter
Taggar: Ekonomi Företagsnyheter Navistar Volkswagengruppen