Appen som hjälper dig att hålla godset kallt

Kylkedjan får aldrig brytas aldrig. Och för att undvika det, har Carrier Transicold Europe tagit fram en ny app för iPhone och Android smarttelefoner. Appen kan lokalisera och kontakta det närmaste servicecentret i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) för att hjälpa till att skydda kylkedjan för temperaturkänsliga produkter.

Den nya appen ger ytterligare alternativ och information om centren, som karta, vägvisning till platsen, öppettider, kontaktuppgifter och centrets stödverksamhet (trailers, lastbilar och/eller lätta transportbilar).
– Genom att bygga på vår effektiva och uppskattade 24/7 underhålls- och reparationstjänst har Carrier Transicold tagit sin eftermarknadsservice ett steg längre och gett kunderna en fullständig information om vårt servicenätverk för att göra livet enklare på vägarna, berättar Johan Duysters, servicechef på Carrier Transicold – EMEA.
– Tack vare vår nya app som lokaliserar servicecenter, är teknikerna nu endast en fingertryckning bort.
 
Applikation är avsedd att komplettera företagets utbud av eftermarknadstjänster med modern telekommunikationsteknik. Den hjälper de cirka 1 700 teknikerna på Carrier Transicolds 550 servicecenter och mobila enheter runtom i Europa att skydda kundernas laster.

Så här laddar du ner appen!

iPhone
Gå in på App Store och skriv in ?Carrier Transicold” i sökfältet (du kan även klicka här). Välj sedan ”install”.

Android
Med Android går du till Google Play och skriver in ?Carrier Transicold” i  sökfältet (du kan även klicka här). Välj sedan ”install”.

Om artikeln

Publicerad: 2012-04-25 11:52
Kategori: Nyheter
Taggar: Appar Carrier Transicold It Teknik