Renault Trucks triumferar i Truck Racing

Årets sista Grand Prix i Truck Racing som genomfördes i Jarama i Spanien blev en triumferande säsongsavslutning för Renault Trucks MKR Techonogy T...

Årets sista Grand Prix i Truck Racing som genomfördes i Jarama i Spanien blev en triumferande säsongsavslutning för Renault Trucks MKR Techonogy Team som tog första, andra och tredjeplatser. Laget avslutande på så sätt den totala tävlingen med 27 poäng före närmaste konkurrenten.
– Detta är Renault Trucks första mästerskapstitel, och det med ett lag som inte ens existerade för ett år sedan. Resultatet är en belöning för allt det arbete som lagts ner av chaufförer, ingenjörer och mekaniker, skriver Renault Trucks i ett pressmeddelande.
Individuellt hävdade sig också Renaultchaufförerna bra. Markus Bösiger slutade tvåa och Markus Oestrich fyra.

Om artikeln

Publicerad: 2010-11-19 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: