Ny vd i Nils Hanssons Åkeri

Magnus Tornerhjelm lämnar sin tjänst som vd i Ljungbyhedsbaserade Nils Hanssons Åkeri AB, ett av Sveriges största åkerier som bedriver internatio...

Magnus Tornerhjelm lämnar sin tjänst som vd i Ljungbyhedsbaserade Nils Hanssons Åkeri AB, ett av Sveriges största åkerier som bedriver internationell lastbilstrafik.
Nils Hanssons Åkeri AB genomför strukturella förändringar för att anpassa bolagets affärsmodell till rådande marknad och för att positionera bolaget för ett breddat kunderbjudande. Detta medför bland annat att bolaget avser etablera verksamhet i Stockholm och Malmö. Något som medför att bolaget tvingats varsla 25 personer om uppsägning.
Magnus Tornerhjelm lämnar bolaget efter gemensam överenskommelse med ägaren Nordstjernan Industriutveckling AB (Nordstjernan). Tills en permanent ny vd finns på plats ersätter Tobias Lönnevall från Nordstjernan som tillförordnad vd.

Om artikeln

Publicerad: 2010-04-23 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: