700 Sprinter NGT till Storbritannien

Året har börjat bra för Mercedes-Benz Transportfordon som har fått en stor order om 700 stycken Sprinter NGT från det globala byggföretaget Balf...

Året har börjat bra för Mercedes-Benz Transportfordon som har fått en stor order om 700 stycken Sprinter NGT från det globala byggföretaget Balfour Beatty Utility Solutions – BBUS – i Sheffield.
BBUS erbjuder lösningar för energi- och vattenförsörjning och är ett av Storbritanniens största byggföretag med över 30 000 anställda över hela världen. Leveransen av fordonen kommer att inledas i maj 2010.
Ordern består i första hand av Sprinter 313 CDI transportbilar om 3,5 ton. Mercedes-Benz kommer också att leverera fordonschassin i olika storlekar avsedda för Sprinter, liksom ett antal fordon om 5 ton. Samtliga fordon är utrustade med den senaste version av ESP stabilitetsprogram som identifierar vikt och position av det som fraktas och justerar inbromsning därefter. Under huven på bilarna ligger Euro 5-motorer.

Om artikeln

Publicerad: 2010-03-26 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: