DB Schenker fixar gigantisk gatufest

Deutsche Bahn, DB, är utsedd till huvudsponsor till Europas nya kulturhuvudstad - Ruhr 2010. DB Schenker är bland annat ansvariga för logistik i sa...

Deutsche Bahn, DB, är utsedd till huvudsponsor till Europas nya kulturhuvudstad – Ruhr 2010. DB Schenker är bland annat ansvariga för logistik i samband med Still Life-projektet, Europas största gatufest den 18 juli i år. Då kommer Autobahn A40, Ruhrområdets huvudsakliga pulsåder för trafik att vara stängd för all trafik. DB Schenker ska då transportera tusentals bord och bänkar och ställa dem upp dem längs Autobahn, för att ta bort dem, och släppa på trafiken igen så snart festen är över.
För att vara säkra på att allt kommer att flyta som det är tänkt började man träna på att snabbt få ut och in bord och bänkar från lastbilsflak redan i höstas.

Om artikeln

Publicerad: 2010-01-29 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: