Europas största hybridflotta

Tyska Daimler AG har lanserat vad de hävdar är Europas största av hybridlastbilar när de presenterade tio Fuso Canter Eco Hybrids till åtta kunde...

Tyska Daimler AG har lanserat vad de hävdar är Europas största av hybridlastbilar när de presenterade tio Fuso Canter Eco Hybrids till åtta kunder i London, skriver Transport News.rnMålet efter tre års testande var att få kunderna att få nya insikter i användandet av 7,5 tons hybridlastbilar och för att kunna demonstrera att diesel/elektriska hybridbilar också är mycket effektiva. Fuso Canter Eco Hybrid lastbilen förbrukar 15 procent mindre bränsle än en konventionell diesellastbil.rnDe tio brittiska kunderna som tog emot de tio hybridlastbilarna i London var Amey, DHL, Hill Hire, Ringway, Royal Mail, Scottish and Southern, Tesco ovh TNT.

Om artikeln

Publicerad: 2008-10-21 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: