Säker förvaring av AdBlue

AdBlue är inte explosivt och dessutom helt ofarlig för miljön. Men den är korrosiv och behöver därför hanteras varsamt. Företaget Titan Eko ha...

AdBlue är inte explosivt och dessutom helt ofarlig för miljön. Men den är korrosiv och behöver därför hanteras varsamt. Företaget Titan Eko har därför tagit fram en specialbehållare, BlueStore. rnBlueStores termiska isolering och bestämda värme- och ventilationssystem håller AdBlue på dess optimala temperatur. Behållarens konstruktion gör den extremt säker och ett omfattande detektionssystem skyddar mot överfyllning. Behållarna är också resistenta mot UV strålning och kräver minimalt med underhåll, skriver företaget i ett pressmeddelande.rnBlueStore-behållarna finns i varierande storlekar och om du besöker Lastbil 2008 på Elmia kan du dessutom se dem i verkligheten. rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-08-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: