Hydraulslang med omfattande garanti

SlangSnabben marknadsför en hydraulslang med ett års garanti mot allt. Om den går sönder är det bara att åka till någon av företagets verkstä...

SlangSnabben marknadsför en hydraulslang med ett års garanti mot allt. Om den går sönder är det bara att åka till någon av företagets verkstäder som idag finns på 70 orter i Sverige, där du får en ny slang utan kostnad.rnGarantislangen är specialtillverkad av Gates, en av världens mest välrenommerade tillverkare av hydraulslang och kopplingar och överträffar kraven för EN857-2SC med bred marginal. Garantislangen svarar även upp mot typgodkännanden som DNV, skriver SlangSnabben i ett pressmeddelande.rnMer info hittar du på www.slangsnabben.se.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-08-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: