TruckStore etablerar sig i Sverige

Den 29 september mellan klockan 11:00 och 16:00 invigs en för Sverige helt ny begagnatförsäljning av transportfordon i Helsingborg. TruckStore hete...

Den 29 september mellan klockan 11:00 och 16:00 invigs en för Sverige helt ny begagnatförsäljning av transportfordon i Helsingborg. TruckStore heter konceptet som kommer att omfatta ett brett utbud av begagnade, testade lastbilar av alla märken, åldrar och utföranden.rnInvigningen sker under festliga förhållanden. Bland annat kommer countryartisten Martin Nilsson, som dessutom är lastbilschaufför, att uppträda. Det ges också möjlighet att spana in en rad fina ”showtrucks” och veteranlastbilar. För de allra minsta har man ordnat med barnunderhållning.rnChaufförernas ”egen” radiokanal, Radio 94,3, finn på plats och sänder direkt under invigningen.rnTruckStore hittar du på Ekvändan 8, alldeles i närheten av Väla Köpcentrum.rnMer information hittar du på www.truckstore.se.rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-09-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: