Ny chef för Volvo Lastvagnars International Division

Björn Ingemanson, nuvarande ekonomidirektör vid Volvo Lastvagnar, har utsetts till ny chef för International Division. Han efterträder Claes Nilss...

Björn Ingemanson, nuvarande ekonomidirektör vid Volvo Lastvagnar, har utsetts till ny chef för International Division. Han efterträder Claes Nilsson som tidigare i somras utsågs till ny chef för Europa-divisionen vid Volvo Lastvagnar. rnBjörn Ingemanson har en gedigen Volvobakgrund från en mängd olika befattningar, bland annat inom Volvo Financial Services, Volvofinans och Volvo Personvagnar. rnrnBjörn Ingemanson kommer även i sin nya befattning att ingå i ledningsgruppen för Volvo Lastvagnar. Rekrytering av ersättare till Björn Ingemanson pågår med ambitionen att finna en ny ekonomidirektör snarast. rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-09-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: