Ett fantastiskt ”TIA”-år är till ända

Hej på er därute
Ja nu närmar vi oss jul- och nyårshelger med fart. Det innebär att detta får bli den sista krönikan för i år - och jag vill å TIA:s vägnar passa på att tacka er för ett år då det har hänt mycket.

För vår del inom TIA betyder det gångna året att vi kommit en bit på vägen mot en fullt fungerande organisation. Vi har besökt flera träffar och utställningar vilket i slutänden har betytt att medlemsantalet har ökat i snabb bra takt. Men vi vill ju självklart bli fler – och därmed starkare.
Under det kommande året kommer vi att ha starkt fokus på valet. Det gäller att få fram rätt budskap till de styrande, eller hur?

Digitalt kaos

Den digitala färdskrivaren fortsätter att ställa till det för många av våra medlemmar. Vårt mål är att lyfta problematiken till högre instanser – och ju fler medlemmar – desto större är chansen att vi blir hörda.
Polisen tar åtminstone ingen hänsyn till att den digitala skrivaren stjäl oacceptabelt mycket tid.
Man undrar ju verkligen varför ny teknik tas i bruk innan det har testats och utvärderats?

Kamratfonden

Ett annat intressant samarbete mellan TIA och Proffs är ”Proffs & TIA:s Kamratfond”.
Syftet med fonden är att rent ekonomiskt kunna stötta och hjälpa TIA-medlemmar som på något sätt råkat illa ut. Inte genom uppenbara lagbrott – utan till exempel genom olyckshändelse eller annat oförutsett elände under yrkesutövningen.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer om fonden.

På tal om hjälp

Är du medlem i TIA har du säkert också sett våra mailutskick där vi söker efter personer som på något sätt kan hjälpa till i verksamheten. Vi behöver till exempel hjälp med att jaga fler rabattställen samt sprida information om vår förening, bland annat genom att besöka mässor och utställningar.
För återigen – ju fler vi blir, desto starkare.

Från oss alla…

Som sagt, nu närmar sig julen med allt vad det innebär. Julklappar, julmat och festligheter. Därefter stundar nyårshelgen med ännu mer mat och dryck.
Tänk på att hålla igång annars är det lätt att midjemåttet ökar! Kanske all idé att redan nu anmäla sig till Proffs Weight Loss Competition? Kolla in tidningenproffs.se om du är nyfiken!
Innan jag avrundar den här krönikan vill jag vädja till er alla att betala in era medlemsavgifter i tid. Det underlättar mycket för våra administrativa tjejer, Neta och Sabina.
Slutligen vill vi i TIA:s styrelse önska er alla en riktigt god jul, ett gott slut och ett gott nytt år.
Kör försiktigt och tänk på att det finns någon som väntar på dig!

Nisse
Ordförande

 

Om artikeln

Publicerad: 2009-12-18 00:00
Kategori: Krönika
Taggar: