Sommarvärme

Hej på er i sommarvärmen!
Ja, när jag nu skriver ner dessa rader till er därute på vägarna eller hemma i fåtöljen, har jag precis varit med om en underbart vacker försommarhelg. Nu ska jag passa på att ge er en rapport om vad som hänt i TIA den senaste tiden.
Vi har bland annat besökt Viiby Krog under Hästkraftens Dag. Våra representanter Anders och Peter hade en dag i snålblåsten, men "utbytet" av dagen kan man inte klaga på. Vi fick sålt t-shirtar och kepsar plus att vi dessutom värvade några nya medlemmar. Även personer som var intresserade av våran förening fick information om vem vi är och vad vi vill göra för branschen.
I min förra spalt här i Proffs berättade jag om att vi skickat ett brev till regeringen med frågor som vi gärna vill ha svar på. Tyvärr har vi i skrivande stund ännu inte fått något svar. De byråkratiska kvarnarna maler som bekant ganska långsamt, men vi kommer att stöta på dem igen - var så säkra!

Basstationer
TIA:s webbshop är i full drift. Ni hittar en länk till den på vår hemsida, www.tianordic.com. Har ni frågor som rör shopen vill vi att ni tar kontakt med Benjamin, som är ”butiksföreståndare”. Hans kontaktuppgifter finner ni i shopen.
Det har kommit frågor till oss om hur vi hanterar TIA-baserna, alltså våra basstationer längs vägarna. Enligt vår ursprungliga tanke ska baserna ses som ett bra komplement till mobiltelefonerna, en röst som kan hjälpa oss chaufförer med olika saker, t.ex. adresser väderrapporter eller bara någon att växla några ord med.
Vi gör ingen skillnad på de medlemmar som vill etablera en bas. Dessa får tillgång till hela vårt rabattsystem (som vi sakta men säkert kommer att utöka). Därför anser vi att de som blir basar ska ha samma medlemsavgift som alla andra i TIA.
Vi vill också att alla som har en basstation, så snart som möjligt, tar kontakt med Morgan (ansvarig för TIA radio), så att ni kommer med i det register som vi har för avskt att lägga in på vår hemsida.

TIA i Danmark
Nu över till Danmark, där vi har där fått en mycket engagerad medlem i Martin (medlem nummer 1064). Han och hans familj samt vår vice ordförande har under pingsten besökt truckerfesten i Lydelselev som vi summerar som en mycket lyckad tillställning. Precis som i Viiby fick vi även där ett antal nya medlemmar. Dessutom lyckades vi knyta till oss ett par nya rabattställen.
Jag vill ta tillfället i akt att tacka Martin och hans familj för det engagemang som de har visat för TIA.
När den här tidningen kommit ut så har vi hunnit med att vara på High Chaparral. Jag är säker på att vi då fått ytterligare medlemmar från de småländska skogarna.
Snart är det semesterdags. Glöm dock inte bort vårt årsmöte med tillhörande fest den 25 juli. Möt upp och gör din stämma hörd.
Ja, det var väl allt för den här gången. Jag återkommer i nästa nummer av Proffs, som kommer ut den 14 augusti. Under tiden är ni varmt välkomna att titta in på vår hemsida som vi försöker att uppdatera så ofta som möjligt.
Ha det bra, kör lugnt och tänk på att det alltid finns någon som väntar på dig.

Nisse

 

Om artikeln

Publicerad: 2009-06-18 00:00
Kategori: Krönika
Taggar: