TIA växer och blir starkare

Hej på er kamrater!
Nu är våren på gång och förhoppningsvis kommer vi nu allt närmare en ekonomisk uppgång. Det har varit - och är - mycket tungt inom vår bransch, många har blivit av med sina försörjningsmöjligheter med allt vad det betyder.
Men det kommer en vår även i den ekonomiska världen ska ni se.

Fler rabattställen

TIA ökar stadigt i antalet medlemmar. Det vi tyvärr har lite problem med är postgången. Det tar ofta allt för lång tid med våra utskick men vi kan dessvärre inte göra så mycket åt det i dagsläget.
Tommy håller på att införskaffa t-shirts och andra medlemsprylar så vår planerade shop snart kan komma igång.
Vi har även börjat få in företag norr om Stockholm och Örebro som ger TIA-medlemmar rabatt. Dessa lägger vi in på vår hemsida så snart alla pusselbitarna ligger på plats.

Polisinvitation

De kontakter vi har med myndigheterna blir allt bättre. Det går alltså sakta men säkert framåt. Vi har till exempel blivit inbjudna att närvara vid tre trafiksäkerhetsdagar som polisen anordnar.
Vi har även fått ett erbjudande att vara med och ta fram ett övervakningssystem som är tänkt att hjälpa oss yrkesförare att sova tryggare om nätterna i våra bilar. Det känns positivt att man valt att engagera oss i det arbetet.
Mer om det i senare krönikor.

Årsmöte och fest

Nu till ett lite festligare ämne. TIA:s årsmöte och fest är planerat till den 25 juli vid Motell Vätterleden, väg 195, i närheten av Habo. Så planera in detta i er ”festlighetskalender”.
TIA kommer även att försöka delta i de arrangemang som hör vår bransch till. Vi måste ju ut och synas!

Välkommen Björk!

Vi har det otvivelaktiga nöjet att hälsa Gullbritt Björk och hennes tre döttrar välkomna i TIA igen. Ni som var medlemmar i gamla TIA kommer säkert ihåg dem. För er som inte känner till dem kan vi berätta att Gullbritt var hustru till Rolf Björk, förgrundsgestalt och grundare av TIA, som tyvärr lämnade oss alldeles för tidigt.
Vi har bett Gullbritt att skriva ner några minnen från förr, som vi kan lägga ut på vår hemsida och glädjas åt. Håll uppsikt, alltså!
Vi vill också ta tillfället i akt att hälsa alla nya och gamla medlemmar välkomna till vår förening. Undertecknad och alla andra i styrelsen kommer att göra allt vi kan för att underlätta ert arbete och vardag.
Nu önskar jag er alla en bra och trevlig vår.
Ni som är ute och kör, tänk på att ta det lugnt och hjälp varandra i trafiken – och glöm inte – det finns alltid någon som väntar på dig…

Nisse
ordförande

 

Om artikeln

Publicerad: 2009-03-27 00:00
Kategori: Krönika
Taggar: