INSÄNDARE

Sverigeåkarna:

Enighet innan det är för sent!

Vi ställer och tar ledigt 3-5 dagar så att etablissemanget får se följderna av sin nonchalanta behandling av den svenska åkeribranschen.

I Sverige verkar det vara fritt fram bara man är från gamla östblocket, att bete sig som svin i trafiken, köra full eller stjäla diesel från svenska kollegor, kasta sopor varsomhelst utom i soptunnan!

Folk har tröttnat på svineriet! Detta har fått till följd att även skandinaver som sköter sig blir utestängda från möjligheten att nattparkera när så behövs!

Etablissemanget ställer krav på regering och allians att se mellan fingrarna på cabotagebrott m.m. för att därigenom skaffa fram så billiga frakter som möjligt till fromma för höjda aktieutdelningar!?

Helt klart är det så eftersom åklagarna lägger ner det mesta som polisen lägger fram!

Det är nog ingen som tänkt på vad som händer i ett skarpt läge när etablissemanget fått sin vilja igenom och svenskarna matar duvor i parken? Alla etablissemangets drömprinsar har stuckit hem till frun i t.ex. Bulgarien och Sverige står utan transportmöjligheter då mat och förnödenheter behöver fram!

Cabotagemöjligheter utarmar hela Sverige och borde därför stoppas och Anders Ygeman (S) sa vid ett tillfälle, att om inga andra åtgärder hjälper så finns timeout-möjligheten kvar! Nu är vi där och läget är för oss att när inget annat hjälper måste vi skarpt påtala verkligheten!

Att enas om påtalade åtgärder skulle antagligen vara det mest lönsamma som nu levande både åkare och chaufförer någonsin gjort.

Så säger Björn från Sverigeåkarna

Om artikeln

Publicerad: 2016-04-15 14:24
Kategori: Insändare
Taggar: Cabotagebrott Rattfylleri Uppställningsplatser