Illegal konkurrens

Listar alla artiklar taggade med: Illegal konkurrens

”Tror politiker att vi åkare är dumma som gäss?”

Jag vill börja med att säga att jag tycker det är bra att Proffs gärna skriver om politik, men du milde tid vad mycket strunt man ska få läsa/höra! Inte tidningens fel så klart, men det är ju inte utan att man blir förbannad. Så inleder Hans Agnez sin insändare.

Q3 tar fajten mot illegal konkurrens

Som ny verksamhetschef för Q3 ? Forum för hållbara transporter, har jag reflekterat över hur transport- och logistikfrågor hanterats av de olika partierna i valrörelsen. Generellt tycker jag att våra frågor har debatterats mer frekvent i årets valrörelse jämfört med tidigare. De har lyfts upp i traditionella kanaler men framförallt på sociala medier. Där har politiker, beslutsfattare, beslutspåverkare och transportörer mötts i heta diskussioner.

Interpellation till näringsministern:

Hur räddar vi svensk åkerinäring?

Monica Green (S), som sitter i riksdagens trafikutskott, har idag lämnat en interpellation till näringsminister Annie Lööf (C). I den målar Green upp en både sann och tydlig bild av dagens transportsverige och ber avslutningsvis om näringsministerns svar på tre frågor, som alla går ut på vad ministern tänker göra åt den osunda konkurrenssituationen.