DB Schenker

Listar alla artiklar taggade med: DB Schenker

På bilden från vänster: Mattias Nilsson, Central Coordinator and Specialist Occupational Health och Michael Ängbacken, Chief People Officer, Cluster Nordics på DB Schenker.

DB Schenker Sverige finalist i utmärkelsen Sveriges friskaste företag 2023

För sjätte året i rad utser Feelgood "Sveriges friskaste företag". Som en av sex finalister har DB Schenker visat hur systematiskt arbetsmiljöarbete bidrar till friska medarbetare och god arbetsmiljö.
Utmärkelsen Sveriges friskaste företag syftar till att hitta och lyfta goda exempel på arbetsgivare, över hela Sverige och i alla branscher, som investerar i sina medarbetares livskvalitet och skapar en välmående och sund arbetsmiljö.
Illustration: Sensos

Med batteridriven adresslapp kan DB Schenkers kunder följa sin sändning i realtid

Tillverkaren Sensos ultratunna engångsetiketter kan fästas på containrar, pallar eller enskilda kollin. Det möjliggör spårning av sändningar via land-, flyg- och sjöfrakt på en enda plattform.
– All sändningsinformation får plats på en millimetertunn etikett. Etiketten är så liten och lätt att den kan användas för alla typer av gods, säger David Pollender, produktägare affärsutveckling IoT på DB Schenker.