MARKNADSLEDANDE LASTBILSPÅBYGGNADER.

Med en stor bredd av påbyggnationer för anläggnings- och renhållningsfordon, har vi under de senaste 95 åren haft en ledande position i branschen. Våra svensktillverkade högkvalitativa produkter har ett stort fokus på lastförmåga, funktion och kvalité.

Nya produktvarianter av ZD4 som 2-vägstipp!

ZD4, den nya generationen dumper från Zetterbergs, har nu kompletterats med helt nya produktvarianter för sidotipp. Grunden och designen kommer från vår populära ZD4 och bygger på målsättningen – Snygg, Smart & Lätt! ZD4 som sidotipp kommer finnas i två olika varianter, ZD4-Zetmatic med en delad sidoläm samt ZD4-Matic med en helt öppningsbar sida. Båda varianteran är helt hydrauliskt styrda och manövreras ifrån lastbilshytten. De nya 2-vägstipparna har en mängd fördelar, men framförallt en låg egenvikt som ger en hög lastförmåga!

Läs mer om våra Produkter!

Klicka Här

Nu lanserar vi vår Kalkylator!

Att vår dumper ZD4 är lättare än sina föregångare hoppas vi att vi varit tydliga med. Men vad det innebär för dig praktiskt och ekonomiskt kanske vi inte alltid lyckats nå ut med. Nu vill vi göra det enklare för dig som planerar och kalkylerar på en ny byggnation.

Testa vår räknesnurra genom att fylla i din transportdata och se hur mycket just du kan spara genom att välja vårt lättare flak. Ökad förtjänst på varje transport? Färre körningar? Fler lediga dagar? Antal solresor i minskade CO2-utsläpp? Hur man än vrider och vänder på resultatet blir det mer uppenbart än någonsin att våra produkter lönar sig i längden.

Testa själv!

Artikeln är skriven och publicerad av Zetterbergs och är ej redaktionellt granskad av tidningen Proffs.

Av proffs

Om artikeln

Publicerad: 2019-03-13 12:55
Kategori:
Taggar: