Dotun Ogunkanmi blir ny innovationsdirektör på Best Transport. Dotun Ogunkanmi blir ny innovationsdirektör på Best Transport.

Best Transport får ny innovationsdirektör

Best Transport tar in Dotun Ogunkanmi som ny Group CIO (Chief Information Officer). Han får ansvar för verksamhetens växande IT-hub och får en nyckelroll i Best Transports fortsatta tillväxtresa.

Dotun Ogunkanmi kommer att leda ”sista milen”-bolagets IT-hub, en central enhet för innovation och utveckling, med mål att ytterligare stärka Best Transports position som en ledande aktör inom last mile.

Med en omfattande bakgrund inom IT-ledarskap och en passion för digital transformation, tillför Ogunkamni en gedigen erfarenhet och framåtlutad kompetens till Best Transport.

Han har tidigare haft nyckelroller inom flera framstående företag där han framgångsrikt har drivit teknologiska initiativ som har resulterat i betydande affärsförbättringar. Närmast kommer han från rollen som CIO på Premo där han även innehaft tekniskt rådgivande roller mot systerbolagen Early Bird och Bonway.

I sin nya roll på Best Transport, kommer Ogunkamni att fokusera på att implementera avancerade teknologier och främja en kultur av innovation inom företaget. Han kommer att arbeta i företagets koncernledning och därigenom säkerställa att IT-strategin är i linje med Best Transports övergripande affärsmål och tillväxtstrategi.

Om artikeln

Publicerad: 2024-06-18 13:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Best Transport Dotun Ogunkanmi Group CIO Innovationsdirektor Sista milen-transporter