Nu stärker Zetterbergs sin position i Norge. Till vänster Tom Erik Spartveit och till höger Lars Erfäldt, Zetterbergs. Nu stärker Zetterbergs sin position i Norge. Till vänster Tom Erik Spartveit och till höger Lars Erfäldt, Zetterbergs.

Zetterbergs och Spartveit i samarbete i Norge

Zetterbergs Industri AB och Spartveit A/S har tecknat ett samarbetsavtal som innebär att Spartveit A/S kommer att marknadsföra och sälja Zetterbergs produkter exklusivt på den norska marknaden.

Avtalet som träder i kraft den 1 april 2024 är långsiktigt och har förhandlats fram i god anda mellan de båda företagen.

Zetterbergs har en lång tradition av försäljning på den norska marknaden, men marknaden har förändrats i rask takt de senaste åren och man såg ett behov av att stärka sin position, tillgänglighet och lokala förankring på den norska marknaden.
– Spartveit har ett gott kunnande inom både produkter och försäljning samt ett fokus på efterfordon som kompletterar Zetterbergs produkter väl. Jag ser fram emot ett långsiktigt samarbete mellan våra företag, avslutar Lars Erfäldt. säger Lars Erfäldt, vd på Zetterbergs.

Spartveit AS är stolta över att ingå i samarbetet med Zetterbergs och ser fram emot att vidareutveckla Zetterbergs på den norska marknaden.
– Detta innebär också att vi nu kommer att erbjuda Zetterbergs dumpers till Spartveit-släp. Vi att erbjuda hela produktportföljen av Zetterbergs som inkluderar tipppåbyggnader, dumper på krokar, sidotippare, fasta styckegodspåbyggnader, tippbilar och Livab, säger Tom Erik Spartveit.

Om artikeln

Publicerad: 2024-03-04 11:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Anläggningsmaskiner Dumpers Norge Spartveit Zetterbergs