Efter två års samarbete med Skåne Truckshow har vi fått blodad tand. Den 9–10 maj 2025 lanseras den Skånska Maskinmässan, ett event som riktar sig mot aktörer inom entreprenad och lantbruk. Efter två års samarbete med Skåne Truckshow har vi fått blodad tand. Den 9–10 maj 2025 lanseras den Skånska Maskinmässan, ett event som riktar sig mot aktörer inom entreprenad och lantbruk.

Skånska Maskinmässan 2025 – en mässa för entreprenad och lantbruk

Efter två års framgångsrikt samarbete med Skåne Truckshow har man fått blodad tand. Nu lanseras Skånska Maskinmässan, ett event som riktar sig mot aktörer inom entreprenad och lantbruk. Det blir en mässa som bjuder på både underhållning och business.

Skånska Maskinmässan kommer vara den självklara mötesplatsen för leverantörer och entreprenörer.
– Ett viktigt projekt i vår eventportfölj för ett intresse där det idag saknas något, säger eventansvarige Daniel Lindstedt.
Projektledaren Jonas Ericsson säger att Skånska Maskinmässan ska vara enkel, rolig och driva business.

Skånska Maskinmässan kommer att äga rum den 9–10 maj 2025 på Ljungbyheds Motorbana. Det är en perfekt plats för att visa upp maskiner i rörelse och ge besökarna en chans att testa dem själva.

Ted Johansson som är platschef på Lungbyheds Motorbana ser positivt på att utveckla deras samarbete med Albinsson & Sjöberg med ytterligare en mässa i Ljungbyhed.

Vill du veta mer om den kommande mässan, finner du information här.

Om artikeln

Publicerad: 2024-02-14 13:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Entreprenad lantbruk Ljungbyhed Motorbana Skåne Truckshow Skånska Maskinmässan