Nu drar jakten på bästa DAF-teknikern igång

För att främja förstklassig service på sina verkstäder, vill DAF Trucks motivera sina tekniker och serviceteam att få ut mesta möjliga av sig själva. Därför drar man nu igång tävlingen "Årets europeiska DAF-tekniker".

Under de kommande månaderna hålls tävlingen för att kröna årets nationella tekniker i 18 länder. Tekniker från alla DAF-återförsäljare och -serviceställen i hela Europa kan delta i tävlingen. Hjältarna i den nationella tävlingen tävlar sedan tillsammans med servicerådgivaren från sin egen verkstad i en internationell final för att bli årets europeiska serviceteam i februari 2024.
– För att understryka vikten av professionella verkstadstekniker organiserar DAF vartannat år en tävling för att kröna årets tekniker, säger Albert Florijn, Director Dealer Workshop Services på DAF.

Om artikeln

Publicerad: 2023-10-03 13:57
Kategori: Nyheter
Taggar: Årets tekniker DAF Företagsnyheter