eDAILY vann utmärkelse på What Van?-galan

Nya Iveco eDAILY utnämndes till ”One to Watch” på 2023 What Van?-galan. Det årliga priset delas ut till varumärken, företag och organisationer som är ledande inom sina fält. Juryn består av erfarna och oberoende domare från hela LCV-sektorn.

eDAILY är den ”elektriska tvillingen” till Daily och täcker enligt tillverkaren alla LCV-applikationer – inklusive heavy duty-uppdrag och ombyggnader. Den kan fås som van, chassi med två eller fyra dörrar, och minibuss med en totalvikt på upp till 7,2 ton för singel- och dubbelhjul och med ett brett utbud av höjd- och hjulbasalternativ.

Iveco har redan mottagit sina första kommersiella beställningar på sitt senaste elfordon, som officiellt presenterades på IAA 2022 i september.

Om artikeln

Publicerad: 2023-01-17 11:35
Kategori: Nyheter
Taggar: eDAILY Iveco One to Watch What Van?