Foto: Swerock Foto: Swerock

Cliffton byter namn till Swerock

Cliffton, som är Swerocks varumärke för transport- och maskintjänster i södra Sverige, byter sitt namn till Swerock och fortsätter erbjuda kunderna hela konceptet med transport- och maskintjänster, betong, ballast och miljötjänster i samma bolag. Men nu under namnet Swerock.

Tjänsterna i övriga landet köpts direkt av Swerock. Verksamheten innefattar bland annat kran-, industri och anläggningstjänster samt entreprenadmaskiner.

I samband med namnbytet blir det ny logotyp på alla fordon och maskiner.
– Detta är ett steg i rätt riktning. Med ett samlat varumärke som är lika i hela Norden, skapa vi en större igenkänning på marknaden och för våra kunder. Vi stärker också varumärket Swerock, säger Carl-Johan Mohlin, regionchef på Swerock.

I Swerocks verksamhet inom transport och maskin i södra Sverige finns ett hundratal medarbetare samt ett stort antal ansluta maskinägare och åkerier. Kunderna kommer att ha tillgång till samma resurser och kompetens som tidigare genom varumärket Swerock.

– Vi är stolta över Cliffton, den kultur som finns i verksamheten och vår servicemedvetna personal. Det vi gör nu är att förtydliga erbjudandet till marknaden genom att bli Swerock. Vi erbjuder ett lika brett utbud av tjänster som tidigare och våra kontor finns kvar i hela södra Sverige, säger Mikael Johansson, avdelningschef på Swerock.

Målsättningen är att varumärkesbytet ska vara klart under första kvartalet år 2023.

Om artikeln

Publicerad: 2023-01-05 14:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Cliffton Företagsnyheter Swerock