Assistansbolaget kommer att rulla ut sina fordon på uppdrag för Kronofogden. Assistansbolaget kommer att rulla ut sina fordon på uppdrag för Kronofogden.

Assistansbolaget vinner upphandling för Kronofogden

Assistansbolaget fortsätter att vinna upphandlingar inom offentlig sektor, och nu meddelar man att man vunnit upphandlingen för Kronofogden. Från och med januari 2023 kommer Assistansbolaget att utföra samtliga bärgningsuppdrag för Kronofogden i 11 regioner.

Martin Jeppsson, kommersiell chef, berättar att de är stolta över förtroende att utföra Kronofogdens bärgningsuppdrag.
– Kronofogden är en viktig myndighet och ett välkommet tillskott till vårt affärsområde som hanterar bärgningsuppdrag åt den offentliga sektorn. Vi ser fram emot att på att påbörja detta samarbete i de 11 regioner som avtalet avser, vilka också är några av de mest uppdragstäta regionerna i Sverige, säger Jeppsson.

Avtalet med Kronofogden är ett av flera avtal inom offentlig sektor som Assistansbolaget vunnit under 2022. Assistansbolaget har under 2022 vunnit upphandlingarna även för Trafikverket, Göteborgs Stad, Landskrona Stad och Huddinge kommun, vilka nu är pågående avtal.
– Den offentliga sektorn är ett prioriterat område för Assistansbolaget och vi ser fram emot att börja leverera förstklassig service även till Kronofogden, avslutar Martin Jeppsson.

Regionerna som avtalet avser är Sundbyberg, Södertälje, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Borås, Göteborg, Varberg, Halmstad, Helsingborg och Malmö.

Om artikeln

Publicerad: 2023-01-19 08:55
Kategori: Nyheter
Taggar: Assistansbolaget Bärgning kronofogden Upphandling