Ny film om hamnutvecklingen i Trelleborgs Hamn. Länk i texten. Ny film om hamnutvecklingen i Trelleborgs Hamn. Länk i texten.

Utvecklingen i Trelleborgs Hamn – ny film

Trelleborgs Hamn har gjort en ny film som visar hamnutvecklingen i Skandinaviens största RoRo-hamn. Många är de chaufförer som minns kaoset på fredagseftermiddagarna/kvällarna. Nu blir det bättre.

Många är chaufförerna som med fasa fortfarande minns kaoset på fredagseftermiddagarna/kvällarna när man skulle lämna av veckans sista trailer. Det kändes verkligen hopplöst många gånger och samtidigt – hur skulle hamnen som ligger inklämd mellan havet och bebyggelsen kunna expandera?
Men se, det gick att expandera och nu börjar resultatet visa sig påtagligt.

I en tidigare film ”Trelleborgs Hamn bygger för framtiden”, visades hur hamnen kunde tänkas se ut när de bygger ut och flyttar hamnen mot sydost. Nu är man där. De har gjort det de sade att de skulle göra. Nu riktar de sig vidare framåt.

Trelleborgs Hamn vill nu bjuda in dig på deras resa för framtiden i Trelleborg. Följ med och känn hamnens rytm, från tidig morgon till sen kväll i Europas bästa RoRo-hamn.

Se den senaste filmen här.

Om artikeln

Publicerad: 2022-11-14 13:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Färjetrafik Godstransport Persontransport RoRo Trelleborgs Hamn