Opus stöder Mustaschkampen

Under november samlar Opus Bilprovning in pengar till Prostatacancerförbundets kampanj Mustaschkampen. I samband med besiktning hos dem kan du skänka 20 kronor till Mustaschkampen. Opus matchar ditt bidrag med 20 kronor.

– Det känns bra att vara huvudpartner till Mustaschkampen och att sluta upp i kampen mot prostatacancer. Vi är glada att engagera våra medarbetare och kunder. Tillsammans hoppas vi kunna samla in mycket pengar, som kan bidra till forskning och bättre vård. Vi kommer att matcha alla våra kunders bidrag säger Per Rosén, vd på Opus Bilprovning.

Kunderna kan antingen skänka 20 kronor redan vid bokningen eller så kan de skänka 20 kronor till Mustaschkampen vid besiktningen, om de väljer att betala på station.

Vid bokning av besiktning via hemsidan eller i appen under november kan kunderna välja att kryssa i ”Jag vill stödja Mustaschkampen med 20 kr – Opus matchar med 20 kr”.

När november är över kommer Opus att sammanställa summan som alla tillsammans har samlat ihop och presentera resultatet på opus.se och i sociala medier.

Om artikeln

Publicerad: 2022-11-02 09:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Mustaschkampen Opus Bilprovning Prostatacancerförbundet