Lastbilar svävar på rosa moln i ”kärleksfilm” från Volvo

En vacker kärlekshistoria mellan två lastbilar – det är Volvo Lastvagnars ovanliga tillvägagångssätt för att berätta om prestandan och bränsleekonomin hos företagets storsäljare, Volvo FH.

God bränsleekonomi och körglädje illustreras i Volvo Lastvagnars nya animerade film ”A Love Story” genom en kärlekshistoria(!) mellan två Volvo FH-lastbilar.

Syftet med filmen är att lyfta fram produktegenskaperna som ingår i det bränsleeffektiva I-Save-paketet – allt demonstrerat på ett sätt som vi knappast har aldrig sett tidigare.

I-Save introducerades för kunder 2019 och har sedan dess varit en stor försäljningsframgång för Volvo Lastvagnar. Enligt Volvo kan funktionerna tillsammans ge förbättringar i bränsleekonomi på upp till 13 procent (jämfört med förbrukningsnivåer innan I-Save introducerades).

– Vi är väldigt stolta över I-Save-funktionerna och med den här kärlekshistorien vill vi ge dem den uppmärksamhet de förtjänar. För våra kunder har I-Save kommit att stå för fantastisk bränsleekonomi och prestanda, och majoriteten av de Volvo FH-lastbilar vi säljer idag är utrustade med I-Save, säger Peter Franzén, produktchef för motorer på Volvo Lastvagnar.

Filmen spelades in i Kroatien och all körning skedde under säkra förhållanden i ett avstängt område. Allt enligt ett pressmeddelande från Volvo Lastvagnar.

Se filmen:

Om artikeln

Publicerad: 2022-10-11 09:19
Kategori: Nyheter
Taggar: