Assistansbolaget vinner upphandling hos Göteborgs stad

Assistansbolaget har vunnit ytterligare en upphandling inom den offentliga sektorn. Sedan den 1 september utför Assistansbolaget Rescue Europe AB bärgningstjänster åt Göteborgs Stad.

Assistansbolaget stärker sin konkurrenskraft genom att vinna en upphandling gällande bärgningstjänster för Göteborgs Stad. Avtalet började gälla den 1 september 2022 och löper under fyra år.

Martin Jeppsson, kommersiell chef, berättar att man är otroligt glada över att få förtroende från Sveriges näst största stad och lyfter att de med sin branschunika digitala plattform kan effektivisera bärgningsprocessen till gagn för kunderna.
– Resultatet speglas i vår kundnöjdhet där vi är stolta över att uppnå 4,7 av 5,0 på Reco. Det kan vi tacka vare våra digitala verktyg, engagerade räddningscentral och erfarna bärgare för, säger han.

En annan av Assistansbolagets fördelar säger Martin Jeppsson är att man kan erbjuda ett brett utbud av utryckningsfordon vilket gör att rätt fordon skickas på rätt uppdrag.
– Genom att inte skicka en stor bärgningsbil på varje uppdrag utan kanske en motorcykel istället som kan bistå en kund, sparar vi miljön. Faktum är att tack vare vår digitalisering, bränsleval och klimatkompensation så är vi i dagsläget den enda klimatneutrala aktören på marknaden, säger han.

Göteborgs Stad är ett välkommet tillskott till Assistansbolagets tillväxt inom den offentliga sektorn. På kort tid har bolaget vunnit avtal med Trafikverket, Landskrona Stad och Huddinge kommun och man ser hoppfullt på framtida samarbeten med fler aktörer.

Om artikeln

Publicerad: 2022-09-06 12:00
Kategori: Nyheter
Taggar: