Massor av häftiga fordon av alla de slag. Massor av häftiga fordon av alla de slag.

Strax dags för Classic Summer Meet 2022

Den 9 juli är det åter dags för det familjära och gemytliga Classic Summer Meet i sköna Valhall Park i Ängelholm. Ett brett utbud av klassiska fordon på såväl två som fler hjul varav en del här till det mer udda segmentet. Även föremål som hör tiden till kommer att finnas. Fri entré!

Classic Summer Meet öppnar portarna den 9 juli mellan klockan 10.00 och 16.00. Det är en märkes- och veteranträff i den vackra Valhall Park i Ängelholm.

Det kommer att finnas bilar, lastbilar, bussar, motorcyklar, mopeder, cyklar, traktorer, A-fordon, hotrods, militärfordon och inte minst udda fordon. Och vem vill inte se minnen från camping förr i tiden, minnas den första mopeden man själv körde och många andra saker som hör till ”det var bättre förr”? Du kommer säkerligen även att se folk som klär sig i tidstypiska kläder, varför inte bli en av dem du också och bidra till stämningen.

En härlig hotrod drar alltid mångas blickar till sig.

Inom området finns hotell, musteri, café och ett flygmuseum.

Träffen i år är den tredje efter uppehållet 2020 på grund av pandemin. Nytt för i år är att de som önskar ha en träff med sitt fordonsmärke, är lika välkomna som veteranfordonen. Är fordonet minst 20 år gammalt och uppåt, är det välkommet.

Träffen handlar inte bara om fordon utan mycket om att mötas på lika villkor varför ett brett utbud av fordon välkomnas tillsammans med de udda dito liksom dem med färre hjul än fyra. Besökarna ska mötas av ett rullande kulturarv/museum.

Bakom fordonen finns entusiasterna som lägger många timmars arbete på att få klenoderna i körbart skick. De brinner för att spara och vårda sina fordon och vill gärna berätta om dem för er. I Valhall Park kan alla byta erfarenheter och idéer.

Kanske inte den bästa ”familjebilen” – men vem hade inte velat äga den här?

Arrangörerna hälsar alla, stora som små och gammal som ung, hjärtligt välkomna.

Classic Summer Meet är en ideell förening som har ambitionen att attrahera turister, motorintresserade, barn och ungdomar till Ängelholm. Träffen har vuxit varje år och nu tar planerna form om att framledes anordna en körrunda med start och mål i Valhall Park.

Föreningen stöder Stefan Paulssons cancerfond.

Väcker bilden minnen? Eller kanske den som är ung undrar hur man egentligen klarade sig med denna utrustning?
Väcker bilden minnen? Eller kanske den som är ung undrar hur man egentligen klarade sig med denna utrustning?

Om artikeln

Publicerad: 2022-06-01 14:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Classic Summer Meet 2022 Klassiska Fordon Memorabilia Veteranfordon Veteranträff