Foto: Sörling Group AB. Foto: Sörling Group AB.

Sörling Group investerar i Norge och bildar Sörling AS

Sörling Group investeringar i Norge och bildar Sörling AS med nyckelpersoner från Rich.Steen AS. Tillsammans med Öistein Engh och Morten Holme investerar Sörling AB lika delar i Sörling AS. Öistein Engh blir ordförande i Sörling AS med Morten Holme som verkställande direktör.

Med Sörlings nya produktprogram och den tredje generationens Goldstar, menar Sörling AB och Sörling AS att de har de rätta produkterna för framtiden.

Kombinationen av smart design och stål med hög hållfasthet, gör detta till en slitstark och pålitlig dumperkorg med låg vikt. Den avskalade formen gör släpet lätt att hålla rent och beroende på utförande har de minskat vikten med mer än 150 kilo. Det innebär att man kan frakta mer per körning, maximera lönsamheten och bidra till en mer hållbar framtid med mindre utsläpp.

Sörling lanserar också ett nytt släpfordonsprogram, som byggs både i Sörlings fabrik i Jelcz, Polen, och i Knivsta, Sverige, där de byggs till kompletta kundfärdiga fordon.

Sörling skriver i ett pressmeddelande att de ser fram emot att inleda ett framgångsrikt och långsiktigt samarbete med Sörling AS i Norge.

Om artikeln

Publicerad: 2022-05-30 11:50
Kategori: Nyheter
Taggar: Anläggningsfordon Dumperkorg Goldstar G3 Sörling Group AB