Från vänster: Helena Keller och Kristian Johansson, FUCHS Lubricants samt Jesper Stolt, Malte Månson. Från vänster: Helena Keller och Kristian Johansson, FUCHS Lubricants samt Jesper Stolt, Malte Månson.

Malte Månson i nytt samarbete med FUCHS Lubricants

Inom området smörjmedel har Fuchs Lubricants i dag en stark närvaro på marknaden, med såväl egen produktion som support. ”Med en effektiv distribution i Sverige garanteras vi hög tillgänglighet med snabba leveranser, något som är mycket viktigt i vår bransch”, förklarar Jesper Stolt, drift- och kvalitetschef på Malte Månson.

Fuchs Lubricants är ett välrenommerat varumärke med bred produktpalett.
– Som stor leverantör till fordonstillverkarna både i Europa och globalt har vi smörjmedel som möter de allra senaste kraven, något vi vet att Malte Månsons kunder kommer värdesätta, säger Helena Keller, försäljningsdirektör för Fuchs Lubricants, Automotive, i Sverige.

Utvecklingen inom fordonsbranschen går mycket snabbt, fortsätter Jesper Stolt och poängterar att det för dem är viktigt att kunna möta kundernas krav på ett snabbt och effektivt sätt.

Malte Månson är en offensiv verkstadskedja med servicelösningar hela vägen från mindre transportbilar till segmentet tunga fordon.
– Det är en stark grund för ett i framtiden framgångsrikt samarbete, säger Kristian Johansson, KAM på Fuchs Lubricants, Automotive.

Om artikeln

Publicerad: 2022-04-11 13:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Fordon Fuchs Lubricants Lastbilar Lastbilsverkstad Malte Månson Service smörjmedel Verkstad